Praktijk Lisa Suurland

Met doelgerichte, kortdurende therapie of coaching weer in balans komen.

Welkom in mijn praktijk voor psychosociale therapie en vitaliteitscoaching. Je kunt op korte termijn terecht voor begeleiding bij psychische of psychosomatische klachten. Misschien heb je last van stress of overspannenheid, angst of een fobie, moeite om een persoonlijke verlies te verwerken, of heb je aanhoudende pijnklachten. Ik help je graag bij het verwerken van je emoties en het vergroten van je inzicht, vaardigheden en zelfvertrouwen.

Over het algemeen bestaat mijn begeleiding uit zes tot tien sessies. De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten uit de aanvullende verzekering. Ook is het mogelijk om via je werkgever een coachingstraject te volgen.

Vitaal in het leven staan

Heb je genoeg energie voor je dagelijkse activiteiten? Verheug je je op elke nieuwe dag? Stel je jezelf doelen? Kun je goed oplossingen vinden in moeilijke situaties? Ben je na een moeilijke periode weer snel de oude? Als je deze vragen volmondig met ‘ja’ beantwoordt, dan getuigt dat van vitaliteit. Zijn je antwoorden niet zo positief, dan is coaching wellicht iets voor jou.

Vitaliteitscoaching is gericht op meer energie krijgen, weer de motivatie hebben om je doelen na te streven en met veerkracht kunnen omgaan met tegenslagen.

Wil je advies inwinnen, neem dan contact op voor een gratis telefoongesprek. Of boek direct je eerste sessie. Via de knop ‘Afspraak maken’ kies je in mijn agenda eenvoudig het tijdstip dat jou uitkomt.

Afspraak maken

drs. Lisa Suurland

Psychosociaal therapeut RBCZ®, Stress- en vitaliteitscoach

“Sinds ik in 2017 met mijn praktijk ben gestart, werk ik met meer voldoening dan ooit. Ik heb inmiddels 150 cliënten bijgestaan bij uiteenlopende klachten. Ik streef ernaar om samen helderheid te krijgen in wat het probleem is, en hoe we dit beheersbaar maken en oplossen. Daarbij combineer ik coaching of gesprekstherapie met methoden als EMDR, visualiseren of hypnose en Buteyko. Wat we doen tijdens een sessie is altijd in samenspraak en waar ieder zich goed bij voelt. Sinds 2019 ben ik lid van Vereniging Integrale Vitaliteitkunde en Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Over mijn therapiepraktijk

Waarvoor zoek je hulp?

Stress en vermoeidheid

Angst, fobie en paniek

Chronische pijn

Ademhalingsproblemen

Specifieke methoden

Gedurende het hele traject bespreken we hoe het me je gaat en wat er verandert. In combinatie met coaching of gesprekstherapie kan ik een of meer specifieke methode(n) inzetten. Ik heb me gespecialiseerd in het werken met EMDR, Buteyko-ademtherapie en cognitieve hypnotherapie (gebaseerd op CGT). Soms volstaat een enkele methode, andere keren werkt een combinatie beter.

Vitaliteitscoaching

EMDR-therapie

Cognitieve hypnotherapie

Buteyko-ademtherapie

Ervaringen met de Buteyko-methode

Vraag vrijblijvend advies