Praktijk Lisa Suurland

Doelgerichte en kortdurende therapie, geen wachtlijst

Welkom. In mijn praktijk in Hoofddorp kun je terecht voor begeleiding bij psychische of psychosomatische klachten. Misschien heb je last van stress, overspannenheid, angst of een fobie, of moeite om een persoonlijke verlies te verwerken. Of heb je long COVID of pijnklachten. Ik werk met verschillende methoden om je te helpen bij het verwerken van je emoties en het vergroten van je inzicht, vaardigheden en zelfvertrouwen.

Mijn cliënten komen over het algemeen zes tot tien sessies. De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten uit de aanvullende verzekering. Ook kun je via je werkgever een coachingstraject volgen.

Wil je advies inwinnen, neem dan contact op voor een gratis telefoongesprek. Of boek direct je eerste sessie. Via de knop ‘Afspraak maken’ kies je in mijn agenda eenvoudig het tijdstip dat jou uitkomt.

Afspraak maken

drs. Lisa Suurland MScBA

Psychosociaal therapeut en coach

Sinds ik in 2017 met mijn praktijk ben gestart, help ik mijn cliënten bij allerlei vragen. Ik werk met cognitieve-gedragstherapie en combineer gesprekstherapie met EMDR, cognitieve hypnotherapie en/of Buteyko-ademhalingsoefeningen. Wat we doen tijdens een sessie is altijd in samenspraak. Vanuit mijn loopbaan als bedrijfskundige geef ik ook arbeidsgerelateerde coaching.

Momenteel volg ik een opleiding in craniosacraaltherapie. Dit is een lichaamsgerichte therapie gericht op spanningsklachten. In het kader van mijn opleiding bied ik in de periode van 15 december 2022 tot 31 januari 2023 per cliënt drie gratis behandelingen aan.

Voor informatie over tarieven, vergoedingen en dergelijke, klik op de button:

Praktische zaken

Waarvoor zoek je hulp?

Angst, fobie en paniek

Ademhalingsproblemen

Psychologische zorg long covid

Post-COVID-syndroom

Pijnklachten

Stress en overspannenheid

Methoden

EMDR-therapie

Cognitieve-hypnotherapie

Craniosacraal-therapie

Buteyko-ademtherapie

Coaching

Buteyko-groepscursus

Elke twee maanden start ik een Buteyko-groepscursus. In vijf bijeenkomsten (op locatie) leer je met de Buteyko-methode je ademhaling te herstellen tot een rustig adempatroon.

Buteyko-cursus.nl

De bijeenkomsten zijn altijd op de vrijdagmiddag vanaf 15:00 uur.

Direct inschrijven

Ervaringen met de Buteyko-methode

Vraag vrijblijvend advies