Tarieven, vergoeding, etc. 

Tarieven

Voor particulieren
Consult Psychosociale zorg van 60 min * €    95,00
Prépaid: 5 sessies van 60 min (á € 87,00) * €  435,00
Prépaid: 5 sessies van 90 min (á € 119,00) * €  595,00

* Een vergoeding is vaak mogelijk uit de aanvullende verzekering voor alternatieve zorg. Informeer bij je zorgverzekeraar (consulten psychosociale zorg).

Voor sessies die door de werkgever of op offertebasis worden betaald, gelden andere tarieven. Informeer vrijblijvend naar de mogelijke trajecten.

Betaling & Annulering

Facturatie van een consult gebeurt per email na afloop van de sessie. Indien je voor een pakket kiest, dan wordt dit pakket per email gefactureerd na de eerste sessie. De betalingstermijn is 7 dagen.

Een afspraak wijzigen kan kosteloos tot 24 voor de afspraak. Een afspraak annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor de afspraak. Bij geen of niet tijdige afmelding wordt de sessie in rekening gebracht.

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV) en het Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). De onderstaande verzekeraars bieden vergoeding uit de aanvullende verzekering.

Onderstaande zorgverzekeraars bieden onder voorwaarden een vergoeding  De voorwaarden betreffen onder meer een dagmaximum per consult en de prestatiecode waarmee gedeclareerd wordt. Hierin veranderen regelmatig zaken.

Let wel: per 2022 wordt door sommige verzekeraars niet meer vergoed voor kinderen tot 18 jaar. Check de polis op psychosociale zorg tot 18 jaar.

Disclaimer:
Omdat iedere zorgverzekeraar zijn eigen voorwaarden hanteert, is het raadzaam bij de zorgverzekeraar eerst na te vragen of de factuur vergoed wordt. Check het vergoedingenoverzicht van je zorgverzekeraar en het overzicht waarop erkende beroepsverenigingen en/of therapeuten vermeld staan. Uiteraard is de (hoogte van de) vergoeding afhankelijk van de afgesloten aanvullende verzekering.

  • CZ groep: CZ, CZ direct, NN, Ohra
  • Cooperatie Menzis: Menzis, Anderzorg, Hema en PMA
  • Achmea groep: Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis, Avéro Achmea, Pro Life Zorgverzekeringen, De Friesland en OFZ Zorgverzekeraar
  • Cooperatie VGZ: VGZ, Bewuzt, Promovendum, National Academic, Besured, IZZ, Univé, ZEKUR en UMC
  • ONVZ: ONVZ, waaronder ook VvAA en PNOzorg

Wil je advies inwinnen, neem dan contact op voor een gratis telefoongesprek. Of boek direct je intakeconsult. Via de knop ‘Afspraak maken’ kies je in mijn agenda eenvoudig het tijdstip dat jou uitkomt.

Afspraak maken

Verklaring ‘informed consent’

Ik werk met een Verklaring ‘informed consent’. Dat betekent dat ik je bij aanvang vraag om akkoord te gaan met deze Verklaring, waarmee je bevestigt dat je kennis hebt van de wederzijdse rechten en plichten. Bij kinderen jonger dan 16 jaar moeten beide ouders/verzorgers met ouderlijk gezag toestemming geven.

In de privacyverklaring kun je lezen hoe ik omga met je persoonsgegevens. De privacyverklaring voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Klachtenregeling

Heb je een klacht en komen wij er samen niet uit, dan kun je je met dit klachtenformulier wenden tot mijn beroepsorganisatie VIV dat hiervoor deze klachtenprocedure hanteert. Als lid van de VIV ben ik ook aangesloten bij een geschillencommissie. Hiermee voldoe ik aan de Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg.

Beroepsverenigingen

Vraag vrijblijvend advies