Gezond afvallen met Cure4life

Wil je met een verantwoord en medisch onderbouwd programma afvallen en een gezond eetpatroon ontwikkelen? Ontdek wat Cure4life voor je kan betekenen. Ik werk als Cure4life consultent voor de regio Haarlem.

Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve zorg? Neem gerust eerst contact met mij op over de mogelijkheden voor vergoeding. Ik leg uit hoe de werkwijze is.

Afslanken met Cure4life

Al duizenden mensen hebben hun streefgewicht behaald. De kracht van de Cure4life methode zit in de juiste hoeveelheden en combinaties van pure, natuurlijke voeding. Het voedingsprogramma is volledig afgestemd op je lichaam en persoonlijke situatie. De effectieve balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten ondersteunt het afvallen.

Gewoon gezond eten

Bij Cure4life hoef je geen calorieën te tellen, jezelf uit te hongeren of speciale poeders, shakes of pillen te slikken. Je gaat afvallen met normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding. En er is ruime keus uit: vlees, gevogelte, vis, vegetarische gerechten, ei, yoghurt, verschillende soorten kaas en roomkaas, verse fruit, heerlijke groenten, crackers, zaden, specerijen en kruiden, koffie, thee, cacao en nog veel meer.

Wat krijg je bij Cure4life?
  • Uitgebreide intake: tijdens een vrijblijvend informatief consult informeer ik je over het Cure4life programma en doorlopen we de uitgebreide medische vragenlijst.
  • Persoonlijk voedingsprogramma: op basis  van de vragenlijst en aanvullend bloedonderzoek, urine- en speekseltest wordt een persoonlijk voedingsprogramma opgesteld door het medisch team van Cure4life.
  • Gezondheidsadviezen: het Cure4life programma bevat ook adviezen op basis van natuurgeneeskundige inzichten om aan overwicht gerelateerde gezondheidsproblemen te verminderen.
  • Begeleiding en coaching: tijdens het hele traject is er 1 op 1 begeleiding van mij als Cure4life consulent. Indien gewenst – bijvoorbeeld stress of angstklachten – kan ik een aanvullende therapie bieden in de vorm van cognitieve hypnotherapie of Buteyko-ademtherapie.
  • Beweegprogramma: je krijgt toegang tot Cure4life beweegprogramma’s die je thuis kunt volgen en waarbij je het niveau kiest dat bij je past.
  • Stabilisatie en nacontrole: wanneer het streefgewicht bijna is bereikt, begint de fase waarin de nieuwe leefstijl in de praktijk wordt verankerd. Hierop volgt nog een nacontrole.

 

Cure4life programma’s

Cure4life biedt drie basisprogramma’s. Welke programma het best past wordt geadviseerd op basis van je individuele profiel. We kijken daarbij o.a. naar je ziektegeschiedenis, medicatiegebruik, gewenst streefgewicht, et cetera.

  • Cure4life Basic: Dit programma is geschikt als je maximaal 15 kilo moet afvallen om een gezond gewicht te bereiken. Voor uitgebreidere informatie zie de website van Cure4life.
  • Cure4life Complete: Dit programma is geschikt als je maximaal 30 kilo moet afvallen om een gezond gewicht te bereiken. Voor uitgebreidere informatie zie de website van Cure4life.
  • Cure4life Extra: Dit programma is geschikt als je meer dan 30 kilo moet afvallen om een gezond gewicht te bereiken. Voor uitgebreidere informatie zie de website van Cure4life.

 

Wil je weer een gezond gewicht?

 

Neem dan gerust contact op om je situatie voor te leggen. Het advies is gratis en vrijblijvend.

Voor meer informatie